9,4 klantbeoordeling
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar
9,4 klantbeoordeling
Staffelkortingen
Ruim assortiment
Uit voorraad leverbaar

Verpakkingsmaterialen en meer

TD Verpakking & Zo

Trimbach Dozen is voortgekomen uit een echte verpakkingsfamilie. Rond 1910 is de eerste Trimbach begonnen met een kartonnage fabriek. Jacques Trimbach heeft samen met zijn vrouw zijn handel in verpakkingen opgebouwd tot wat het nu is: een gemoedelijk, gedegen bedrijf met volop mogelijkheden. Sinds 2009 heeft Jacques Trimbach het bedrijf overgedragen aan zijn dochter Brigitte en haar echtgenoot Carlos van Wanrooij. Trimbach Dozen staat garant voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Aanvraag sample

Geïnteresseerd in een product, maar liever eerst een sample aanvragen?

Wij rekenen voor het opsturen van het sample €8,95 aan verzendkosten en wij crediteren deze verzendkosten bij een eventuele bestelling. U kunt een sample aanvragen via info@verpakkingenzo.nl. Stuur het artikelnummer en je adres en het sample komt jou kant op.

Verzendkosten

Wij vragen een minimale bijdrage in de verzendkosten.

  • Standaard € 8,95 verzendkosten (excl. BTW) (België € 12,50 excl. BTW) 
  • In Nederland boven € 175,00 excl. BTW geen verzendkosten. (België € 175,00) (Tijdens het afrekenen zullen de uiteindelijke verzendkosten worden berekend).

Levertijd

Wij hanteren voor 14:00 uur besteld is dezelfde dag verstuurd. DHL bezorgd de zending normaal gesproken de volgende werkdag.  Dit is met uitzondering van vrijdag. Op vrijdag voor 10:30 besteld, dezelfde dag verstuurd en word maandag bezorgd door DHL.

U ontvangt van ons altijd een track en trace. Hou ook u spambox hiervoor in de gaten.